Інформація про намір встановити тарифи на послуги з вивезення побутових відходів на території населених пунктів с.Берездівці та с.Гранки-Кути

Інформація про намір встановити тарифи на послуги з вивезення побутових відходів

на території населених пунктів с.Берездівці та с.Гранки-Кути

 

Шановні споживачі послуг! Відповідно до рішення виконавчого комітету Новороздільської міської ради № 246 від 01 липня 2021 року «Про визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території населених пунктів с.Берездівці та с.Гранки-Кути» комунальне підприємство КП «Розділжитлосервіс» Новороздільської міської ради визначено на конкурсних засадах виконавцем послуг з вивезення побутових відходів на території населених пунктів с.Берездівці та с.Гранки-Кути.

Відповідно до Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обгрунтуванням такої необхідності, затвердженого наказом Мінрегіонбуду №130 від 05.06.2018 року, доводимо до відома споживачів інформацію про те, що КП «Розділжитлосервіс» Новороздільської міської ради здійснило розрахунок економічно обгрунтованих витрат на послуги з вивезення побутових відходів на території населених пунктів с.Берездівці та с.Гранки-Кути і подало виконавчому комітету Новороздільської міської ради для встановлення тарифів.

Необхідність встановлення тарифів на послуги з вивезення побутових відходів обгрунтовано тим, що відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» виконавці/виробники здійснюють розрахунки економічно обґрунтованих витрат на виробництво (надання) житлово-комунальних послуг і подають їх органам, уповноваженим здійснювати встановлення тарифів.

Розрахунок тарифів проведено відповідно до вимог Порядку формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 26 липня 2006 року №1010 (із внесеними змінами) «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами».

Тариф для вищевказаних населених пунктів встановлюється вперше.

Зауваження і пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються впродовж 10 календарних днів з дня оприлюднення цього повідомлення виконавцем послуг , що знаходиться за адресою - м.Новий Розділ, вул. Грушевського, буд. 37, каб.34 та виконавчим комітетом Новороздільської міської ради - м.Новий Розділ, вул. Грушевського, буд.24.

 

Розмір планованого тарифу на послугу з вивезення побутових відходів на території

населених пунктів с.Берездівці та с.Гранки-Кути

 

Адміністрація КП «Розділжитлосервіс»